Ιάσονας Βλαμάκης

 

Υπεύθυνος Τεχνικός της Oxytech Labs είναι ο Ιάσονας Βλαμάκης. Γεννήθηκε στο Σικάγο, Ηνωμένων Πολιτειών όπου και έζησε, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο κάποια από τα παιδικά του χρόνια τα έζησε και στην Ελλάδα, στα Χανιά Κρήτης όπου ζει και εργάζεται τώρα.

Ξεκίνησε στην εφηβεία του ως ραδιοερασιτέχνης με πολλή αγάπη και περιέργεια για τους ασυρμάτους, κεραίες, ηλεκτρονικά. Μικρόβιο που τον ακολουθησε στην Electronics S.A. Panasonic/Kenwood ως υπεύθυνος τεχνικός επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Έπειτα εργάστηκε στην Superscope Technologies/Marantz Professional Inc., αρχικά ως βοηθός τεχνικού και έπειτα ως διευθυντής του Σερβις. Σε αντίστοιχα πόστα εργάστηκε στην ServiceWide Technologies και Denon & Marantz Professional.

Τον κέρδισαν τα ηλεκτρονικά και ο ήχος στο Σικάγο, όμως η Ελλάδα τον είχε κερδίσει περισσότερο.. Έτσι αποφάσισε να επιστρέψει και να ζήσει μόνιμα πλέον στα Χανιά, Κρήτης. Από το 2008 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014 απασχολήθηκε στην εταιρία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ως υπεύθυνος τεχνικός στον τομέα των Ιατρικών (επισκευή ιατρικών μηχανημάτων: cpap, bipap, συμπυκνωτές οξυγόνου και τεχνική έρευνα, αναφορά). Έπειτα εργάστηκε ως τεχνικός-συντηρητής σε κρυγογενικές εγκαταστάσεις και 22 δεξαμενές οξυγόνου (LOX) σε Νοσοκομεία της Κρήτης. Στις 9 Οκτωβρίου 2014 ο Ιάσονας αποφασίζει να ιδρύσει την Oxytech Labs για την επισκευή ιατρικών μηχανημάτων. Γρήγορα δέχεται μεγάλη ανταπόκριση το εγχείρημα του και αλλάζει έδρα 3 φορές σε ένα χρόνο για την καλύτερη αποθήκευση των μηχανημάτων και εξυπηρέτηση των πελατών του.

Σημαντικοί σταθμοί στην προσωπική του ζωή υπήρξαν η γέννηση των π'εντε παιδιών του: Στέλλας-Μαρίας, Ιάσονα-Γρηγορίου, Παύλου, Ελένης-Λυδίας και Μάξιμου

Πληροφορίες για το βιογραφικό του μπορείτε να βρείτε εδώ: