Αντικείμενο Εταιρίας

Βασικό μας αντικείμενο, μέσα από τη πολυετή μας εμπειρία, είναι η εμπορία και η υποστήριξη ανακατασκευασμένων συμπυκνωτών οξυγόνου.  Η υλοποίηση αυτής της μεθόδου εξασφαλίζει το γρήγορο και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων σας. Η δραστηριότητα της εταιρίας μας περιορίζεται μόνο στις ανακατασκευές, έτσι εστιάζουμε σε ένα μόνο αντικείμενο και συνεχώς (καθότι συμφέρον μας) το εξελίσσουμε. Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και τον εξοπλισμό μας. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας καθοδηγήσουμε με προσοχή και επιμελεια στην  επισκευή και συντήρηση των μηχανήματων σας με το χαμηλότερο κόστος. Οι συμπυκνωτές σας θα γίνουν και πάλι αθόρυβοι και με πολύ ποιοτικό παραγόμενο οξυγόνου. Τις ανακατασκευές μας τις συνοδεύει γραπτή εγγύηση ενός έτους και αυτό είναι για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκύψει εκτός από φυσική καταστροφή, πέσιμο, σπάσιμο κτλ.

 

Το συνολικό κόστος επισκευής είναι συγκεκριμένο 160+ΦΠΑ και στην κάθε επισκευή τοποθετούμε γνήσια εξαρτήματα (εισαγωγή από τις ΗΠΑ). Τα εξαρτήματα που αλλάζουμε σε κάθε μηχάνημα είναι ΟΛΑ τα αναλώσιμα που φθείρονται με την λειτουργία του Συμπυκνωτή. 

Όσο για τα μικρά μαύρα μηχανήματα VisionAire της Airsep, καθώ και κάποια Devilbiss 515, το κόστος επισκευής είναι στα 190 Ευρώ + ΦΠΑ. Η κύρια αιτία αυξημένου κόστους, είναι η επεξεργασία στηλών ζεολίθου καθότι από κατασκευής τους είναι μηχανικά σφραγισμένες και πρέπει να επεξεργαστούν σε τόρνο. 

 

Η μεταφορά προς την OXYtech Labs επιβαρύνει εμάς. Την επιστροφή την επιβαρύνεστε εσείς, αλλά καθότι κινούμε μεγάλο όγκο, έχουμε διαπραγματευτεί πολύ καλές τιμές.

 

Τον τρόπο αποστολής μηχανημάτων σας μπορείτε να τον δείτε κάνοντας κλικ εδώ