Εταιρικό Προφίλ

Εμπορικό Προφίλ
Λιονουδάκη Χριστίνα Αλεξάνδρα
E-mail: Christina@oxytech.gr,
Jason@oxytech.gr
Τηλ.: +302821052792
Κιν.:+306977642482
Έδρα: Αλ. Παπαναστασίου 176, 73134 – Χανιά, Κρήτη
Υποκατάστημα: Δοϊράνης 64, 17672 – Καλλιθέα, Αττική
Η Oxytech Labs ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στα Χανιά Κρήτης. Οι ιδρυτές, Ιάσονας Βλαμάκης και Χριστίνα Λιονουδάκη, ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνική εμπειρία ο πρώτος και οργανωμένη διαχείριση η δεύτερη, ξεκίνησαν συντηρητικά το νέο εγχείρημά τους. Η εταιρία ξεκίνησε σε ένα μικρό υπόγειο επισκευάζοντας συμπυκνωτές οξυγόνου με μόνο ένα τεχνικό, τον Ιάσονα. Σε τέσσερις μήνες ένας δεύτερος τεχνικός προσλήφθηκε και η ζήτηση των υπηρεσιών επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρία άλλαξε έδρα σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα. Έγινε μεγάλη επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό για την παροχή επισκευών ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον δύο τεχνικοί προσλήφθηκαν. Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της εταιρίας οργανώνεται και ανεβαίνει διαδικτυακά: www.oxytech.gr . Λίγο αργότερα, το Νοέμβριο του 2016, η εταιρία επεκτείνεται, ανοίγοντας υποκατάστημα στην πρωτεύουσα. Το νέο κατάστημα στην Καλλιθέα σχεδιάζεται προσεκτικά, με ειδικό δωμάτιο αναγομώσεων με αφύγρανση. Οι αναγομώσεις γίνονται σε προστατευμένο χώρο από υγρασία προσδίδοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ζεόλιθο που είναι πολύ ευαίσθητο στοιχείο. Πάγκοι εργασίας με πλήρη εξοπλισμό που ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις του χώρου δίδονται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος. Νέοι τεχνικοί με συνεχείς εκπαιδεύσεις προσλαμβάνονται και διοικητικό προσωπικό. Η πρόσφατη επέκταση γνωστοποιείται στο χώρο και νέοι πελάτες γνωρίζουν τις υπηρεσίες μας. Η Oxytech Καλλιθέας βρίσκεται στο κέντρο του ιατρικού χώρου παρέχοντας άμεσα πρόσβαση στις ανάγκες επισκευών. Οι αξιόπιστες επισκευές, ο επαγγελματισμός, η ενημέρωση και η τήρηση έγγραφων εγγυήσεων κερδίζουν πελάτες από όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη (βόρεια, ηπειρωτική, κεντρική, νότια, νησιωτική). Η Oxytech ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην Ελληνική οικονομική κρίση, επιβιώνει μέσα από αυτή με μεγάλη επιτυχία και επενδύει πίσω στην επιχείρηση για την βελτίωση των υπηρεσιών της. Η Oxytech έχει επιτύχει να εδραιώσει τις μεθόδους επισκευής, να απαντά σε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές με κύρος και αξιοπιστία. Τα τμήματα σερβις που λειτουργούν σε Χανιά και Καλλιθέα είναι επιμελώς εξοπλισμένα και οι τεχνικοί εκπαιδευμένοι σε όλα τα μοντέλα συμπυκνωτών. Με εκτίμηση, Χριστίνα Αλεξάνδρα Λιονουδάκη Υπεύθυνη Οργάνωσης & Διοίκησης Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας

 

Η Oxytech Labs ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2014 στα Χανιά Κρήτης. Οι ιδρυτές, Ιάσονας Βλαμάκης και Χριστίνα Λιονουδάκη, ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνική εμπειρία ο πρώτος και οργανωμένη διαχείριση η δεύτερη, ξεκίνησαν συντηρητικά το νέο εγχείρημά τους.

Η εταιρία ξεκίνησε σε ένα μικρό υπόγειο επισκευάζοντας συμπυκνωτές οξυγόνου με μόνο ένα τεχνικό, τον Ιάσονα. Σε τέσσερις μήνες ένας δεύτερος τεχνικός προσλήφθηκε και η ζήτηση των υπηρεσιών επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρία άλλαξε έδρα σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα. Έγινε μεγάλη επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό για την παροχή επισκευών ποιότητας και αξιοπιστίας. Επιπλέον δύο τεχνικοί προσλήφθηκαν.

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα της εταιρίας οργανώνεται και ανεβαίνει διαδικτυακά: www.oxytech.gr . Λίγο αργότερα, το Νοέμβριο του 2016, η εταιρία επεκτείνεται, ανοίγοντας υποκατάστημα στην πρωτεύουσα. Το νέο κατάστημα στην Καλλιθέα σχεδιάζεται προσεκτικά, με ειδικό δωμάτιο αναγομώσεων με αφύγρανση. Οι αναγομώσεις γίνονται σε προστατευμένο χώρο από υγρασία προσδίδοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ζεόλιθο που είναι πολύ ευαίσθητο στοιχείο. Πάγκοι εργασίας με πλήρη εξοπλισμό που ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις του χώρου δίδονται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος. Νέοι τεχνικοί με συνεχείς εκπαιδεύσεις προσλαμβάνονται και διοικητικό προσωπικό. Η πρόσφατη επέκταση γνωστοποιείται στο χώρο και νέοι πελάτες γνωρίζουν τις υπηρεσίες μας.  Η Oxytech Καλλιθέας βρίσκεται στο κέντρο του ιατρικού χώρου παρέχοντας άμεσα  πρόσβαση στις ανάγκες επισκευών.

Οι αξιόπιστες επισκευές, ο επαγγελματισμός, η ενημέρωση και η τήρηση έγγραφων εγγυήσεων κερδίζουν πελάτες από όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη (βόρεια, ηπειρωτική, κεντρική, νότια, νησιωτική). Η Oxytech ξεκίνησε τη λειτουργία της μέσα στην Ελληνική οικονομική κρίση, επιβιώνει μέσα από αυτή με μεγάλη επιτυχία και επενδύει πίσω στην επιχείρηση για την βελτίωση των υπηρεσιών της. Η Oxytech έχει επιτύχει να εδραιώσει τις μεθόδους επισκευής, να απαντά σε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές με κύρος και αξιοπιστία. Τα τμήματα σερβις που λειτουργούν σε Χανιά και Καλλιθέα είναι επιμελώς εξοπλισμένα και οι τεχνικοί εκπαιδευμένοι σε όλα τα μοντέλα συμπυκνωτών.

 

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Αλεξάνδρα Λιονουδάκη

Υπεύθυνη Οργάνωσης & Διοίκησης

Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας

E-mail: Christina at oxytech.gr,

Jaso at oxytech.gr

Τηλ.: +302821052792

Κιν.:+306977642482

Έδρα: Αλ. Παπαναστασίου 176, 73134 – Χανιά, Κρήτη

Υποκατάστημα: Δοϊράνης 64, 17672 – Καλλιθέα, Αττική