ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

 

Η εταιρία «Oxytech Labs» διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, που με συνεχείς εκπαιδεύσεις, σας παρέχει επισκευές ποιότητας και αξιοπιστίας με το χαμηλότερο κόστος που υπάρχει στην αγορά. Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή και συντήρηση όλων των μοντέλων  συμπυκνωτών οξυγόνου,  βεβαιώνοντας την ορθή λειτουργία τους και την εξαγωγή υψηλής συγκέντρωσης οξυγόνου. Μετά την ανακατασκευή οι συμπυκνωτές σας γίνονται και πάλι αθόρυβοι και με πολύ ποιοτικό παραγόμενο οξυγόνο. 

Πριν προχωρήσουμε στην αποστολή τους, καταγράφονται αναλυτικά οι συγκεντρώσεις οξυγόνου σε ροή 2lt, 4lt, 5lt και δίνεται έγγραφη εγγύηση ορθής λειτουργίας από 12 έως 24 μήνες, ανάλογα το μοντέλο, στην οποία αναγράφονται αναλυτικά οι εργασίες που έγιναν σε κάθε μηχάνημα, καθώς επίσης και από ποια παραστατικά προκύπτει η εγγύηση. 

Η Oxytech είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015ISO 13485:2016  και βεβαίωση ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε συμπυκνωτές οξυγόνου, η εταιρία μας ​εμπορεύεται μεταχειρισμένους συμπυκνωτές οξυγόνου πλήρως ​ανακατασκευασμένους, αθόρυβους, αμερικάνικης προέλευσης, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές και σε όλους έχουν τοποθετηθεί  καινούρια φίλτρα εισαγωγής και καμπίνας. ​

Ο κος Ιάσονας Βλαμάκης, τεχνικός Διευθυντής, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για να σας δώσει οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία ή λύση για τους συμπυκνωτές σας, ανεξάρτητα από το αν έχουμε συνεργασία, καθώς το επάγγελμά του είναι το μεγαλύτερο πάθος του. Μέσα από σεμινάρια λίγων ωρών που προσφέρουμε, μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας των συμπυκνωτών, ώστε να αποκτήσετε καθολική άποψη, καθότι τα εγχειρίδια χρήσης και συντήρησης που σας προμηθεύουμε δεν είναι πρακτικά ώστε να φέρουν άμεσα κάποιο αποτέλεσμα γνώσεων. 

Είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Newsletter Φαρμακείων

Εγγραφείτε στο newsletter μας: