Βεατρίκη Πετράκη

 
 Η Βεατρίκη, όνομα αριστροκρατικό, προσδίδει την αρχοντιά και την μεγάλη προσωπικότητα της. Ένα κορίτσι με καταπράσινα μάτια που σε κεδρίζει από την πρώτη στιγμή με την ζωντάνια, ειλικρίνεια της και την ευγενική ψυχή της.
 
Η Βεατρίκη με καταγωγή από τα Χανιά ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Δίοικησης και Οικονομίας που την κέρδισε, συνεχίζοντας με σεμινάρια σε μηχανογραφημένη λογιστική. Η επαγγελματική της εμπειρία πάντα είχε σχέση με το αντικείμενο σπουδών της, ξεκινώντας από βοηθός λογιστηρίου σε μεγάλη εμπορική εταιρία στην Αθήνα. Στην πορεία συμμετείχε ως ιδρύτρια ομόρρυθμης εταιρίας με αντικείμενο χάρτου και εμπόριο ειδών καθαριότητας με χρόνο λειτουργίας πέντε ετών. Ως γενική διευθύντρια της εταιρίας γνώρισε και πρακτικά τη διαχείριση, οργάνωση, διοίκηση μιας επιχείρησης. Μετά τη λύση της εταιρίας ταξίδεψε στην Τυνησία όπου εργάστηκε μέχρι το 2014 ως βοηθός λογιστή και γραμματειακή υποστήριξη. 
 
Γεμάτη με πρωτόγνωρα βιώματα, πρωτότυπες ιδέες και νοσταλγία για την πατρίδα γύρισε πίσω στην Ελλάδα για να εμφυσήσει τα σχέδια της και να εμπνεύσει νέες επιχείρησεις με τα οράματά της.
 
Σήμερα η Βεατρίκη εργάζεται για την Oxytech Labs στο υποκατάστημα της Καλλιθέας, εξυπηρετώντας τους πελάτες και αποτελώντας συνδετικό κρίκο με την έδρα στα Χανιά. Στην εταιρία μας έχει λάβει εκπαίδευση για το σύστημα ISO 13485:2012 που εφαρμόζουμε καθώς και επίδειξη επισκευής συμπυκνωτών οξυγόνου και οξυγονομέτρησης.
 
athens@oxytech.gr
Τηλ: 2155551821
Κιν: 6940201403