Συνεργαζόμενη Μεταφορική

 

Μεταφορική Ακρωτήρι

Πάροδος Ορφέως 190, Βοτανικός

2103477468

 
Για μεταφορές από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και άλλες πόλες δείτε εδώ.
 
 
Η μεταφορική ΑΚΡΩΤΗΡΙ ιδρύθηκε το 1981 στα Χανιά Κρήτης και έκτοτε, έχει συνεχή και αδιατάραχτη πορεία στον τομέα των μεταφορών και των μετακομίσεων. Σήμερα λειτουργεί σε μια έκταση 2.000τ.μ. σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται 6χλμ. από το λιμάνι της Σούδας, στην περιοχή Βαμβακόπουλο. 

Οι σύγχρονες απαιτήσεις μεταφοράς βρίσκουν εφαρμογή σε ένα ειδικά μελετημένο κτίριο και σχεδιασμένο για άνετη, γρήγορη και ασφαλή εκφόρτωση εμπορευμάτων στα Χανιά Κρήτης. 

Τα δημόσιας χρήσης αυτοκίνητα μας, με προδιαγραφές εξοπλισμού, υδραυλική πόρτα, ράμπα εκφόρτωσης, διασφαλίζουν την άριστη μεταφορά των εμπορευμάτων. 

Η χωρητικότητα των φορτηγών ποικίλλει σύμφωνα με τις απαιτήσεις από 10m3, 20m3, 45m3, και σε διαστάσεις 3μ., 5μ., 9,10μ., 10.50Μμ. και 13.60μ., ώστε κάθε φόρτωση να γίνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. 

Με επαγγελματική συνείδηση και οργάνωση, αναλαμβάνουμε καθημερινά φορτώσεις, και μεταφορές στις δύο κύριες πόλεις ΑΘΗΝΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, καθώς και τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα. 

Η γνώση και η εμπειρία των μεταφορών, μας έχουν δώσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης στις προτιμήσεις των πελατών μας. 

Το έμψυχο δυναμικό μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, καθημερινά παραδίδει η μεταφέρει εμπορεύματα με διασφάλιση της εξυπηρέτησης των πελατών. 

Με υπευθυνότητα και φιλικές τιμολογήσεις, έχοντας πλήρη συνείδηση της οικονομικής κρίσης, επιδιώκουμε την αύξηση και την εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας. 

Στόχος μας είναι να επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών.
 

Πηγή: https://www.metakomiseis-chania.gr/

 
Η μεταφορική είναι ενήμερη για τα ιατρικά μηχανήματα και την ευαίσθησία τους στην μεταφορά.
 
Το κόστος μεταφοράς από Αθήνα προς Χανιά είναι δική μας επιβάρυνση.